Naakt vriendje in kast leidt tot een en al drama

Het lijkt wel een scene uit een film, maar helaas is dit echt gebeurd. Donderdag heeft een man het blote vriendje van zijn dochter in elkaar geslagen omdat hij dacht dat de jongen een inbreker was. Het drama dat plaatsvond in Delft begon op het moment dat de twee tortelduifjes ´bezig´ waren op het bed van de ouders van het meisje. Tot haar vader ineens thuis kwam. De jongen verstopte zich dus heel snel naakt in de kast.

Maar vader moest even iets uit de kast hebben en trof de jongen daar aan. Ze raakten in een soort gevecht waarna vader naar de politie belde om te zeggen dat hij een dief had betrapt. Toen de politie arriveerde was het al snel duidelijk dat er iets anders aan de hand was.

Natuurlijk schaamde het meisje zich kapot. Alle drama leidde tot een nieuw drama: het huis dat in de fik vloog. Zaterdag verbrandde het meisje alle foto´s uit liefdesverdriet. Niet alleen de foto´s verdwenen in as maar ook twee kamers aan de achterkant van het huis. Die brandden helemaal uit. Het schijnt dat het meisje ook geprobeerd heeft zelfmoord te plegen.

Lees ook:Vader geeft 19-jarige dief aan
Lees ook:Schietpartij Enschede kost vier mensen het leven
Lees ook:Na Amber Alert gevonden Melanie wellicht misbruikt
Lees ook:Elfjarige Justin vermoedelijk slachtoffer van familiedrama
Lees ook:Tiener pleegt zelfmoord na ontdekking spiekbriefje

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Naakt vriendje in kast leidt tot een en al drama

  1. Schaap

    Genant. Zoek een hotelkamer?

      /   Reply  / 
  2. Me

    Gezellig zo’n boek heb ik laatst gelezen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>