Asser talent laat zich horen op Bartje Rocks

Ook in het Noorden weten ze hoe je muziek moet maken. Om dat te laten zien (en te laten horen!) vindt morgen het eerste gratis festival Bartje Rocks plaats in de Rackethal/Pand 17 te Assen. Diverse bands zullen het podium betreden en de show proberen te stelen. Jaap van Oostrum en Michiel Muller van de band Rockbeest bedachten het festival. Een prima gelegenheid voor de Asser muzikanten om te laten zien wat ze in huis hebben.

Het programma is erg afwisselend. Sommige bands spelen covers, anderen komen hun eigen liedjes ten gehore brengen. Voor de organisatoren zelf is het ook nog een grote verrassing hoe het feest eruit komt te zien. De meeste bands hebben zij zelf namelijk ook nog nooit horen spelen. Vanaf 19.00 uur begint het spektakel waarna iedere band dertig minuten krijgt om hun ding te doen. Omstreeks 1.00 uur eindigt het festival.

Lees ook:Editors show in Gashouder Amsterdam en op Lowlands
Lees ook:Muzikale jongeren kunnen deelnemen aan Xnoizz Talent 2013
Lees ook:Don Diablo, Boemklatsch en meer op Zwarte Cross dance
Lees ook:Lowlands gestart; 55.000 muziekliefhebbers genieten
Lees ook:Gers Pardoel, Kraantje Pappie en Merdan Taplak op Vestrock

1 Reacties // Reageer

One thought on “Asser talent laat zich horen op Bartje Rocks

  1. bartje

    Ik was er uiteraard bij. Een topavond voor Asser amateurbands en tegen de driehonderd bezoekers.
    de entourage in de Rackethal was perfect met een mooie geluid- en lichtshow van Showtrade. De kinderen die tussendoor optraden; twee zangeressen, een jongerenbandje, een drummer en een drumster ontvingen veel applaus en waardering van de bezoekers. Kortom een hele leuke avond voor bezoekers en muzikanten. Voor herhaling vatbaar Bartje Rocks!!!! in Assen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>