Muzikale jongeren kunnen deelnemen aan Xnoizz Talent 2013

Na een succesvolle Xnoizz Talent 2012-editie waarin Skyroam zegevierde gaat Xnoizz opnieuw opzoek naar nieuw muzikaal talent. Bands, singer-songwriters en rappers kunnen zich vanaf nu inschrijven en zo strijden om de titel Xnoizz Talent 2013.

Acht bands/artiesten strijden via internet en Xnoizz Positive Radio om drie finaleplekken. De drie finalisten strijden tegen elkaar in Tivoli de Helling, Utrecht waar zij voor een jury een live performance geven.

Naast een grote troffee wint de winaar van Xnoizz Talent studiotijd. Onder begeleiding van een bekende producer wordt een single opgenomen. Maar de winnaar krijgt ook professionele begeleiding, een eigen videoclip, een fotoshoot, promotie en een optreden op radio en bij de band passende optredens.

In de afgelopen jaren hebben tientallen bands meegedaan aan de Xnoizz Band Battle, sinds 2012 Xnoizz Talent genaamd. Opvallende bands die al eerder meededen waren Trinity, Tangarine, The Medics en de winnaar van 2012, Skyroam.

Aanmelden voor Xnoizz Talent kan nu. Stuur een demo, een kleine biografie en foto te mailen naar: [email protected]. Aanmelden kan tot 1 maart.

Website Xnoizz

Lees ook:Seks, drugs en rock’n'roll hoofdvakken We Rock the Cradle
Lees ook:Deelnemen aan The Next Pop Talent; opgeven kan nog!
Lees ook:Asser talent laat zich horen op Bartje Rocks
Lees ook:Lapdance op de webcam bij de radio
Lees ook:Guus Meeuwis op Graauwrock; line-up compleet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>