Voetjes van de vloer in Curaçao

danceOp Curaçao kun je de heupen binnenkort flink losgooien op school. In november start de Amersfoortse Raizamara Gosens daar namelijk een nieuwe opleiding. De eerste echte Hip Hop Dans educatie is dan een feit.

Het fonds van Cultuur participatie verdient een grote pluim want mede hierdoor is de nieuwe dansopleiding mogelijk gemaakt. Gosens, die voorzitter is van Stichting ‘StreetArt DanceChallenge Create the world you live in’ hoopt talentvolle jongeren op Curaçao de mogelijkheid te kunnen geven zichzelf zo te ontwikkelen in het Hiphoppen dat zij op nationaal niveau kunnen uitblinken.

Hip Hop is nog niet helemaal tot de Curaçaose cultuur doorgedrongen. Vandaar dat er weinig tot geen mogelijkheden zijn om je als liefhebber te kunnen ontwikkelen in de dans. Gosens probeert via haar dansopleiding de jongeren die kans wel te geven. Iedere danser krijgt de keuze om zich verder te bekwamen in verschillende dansstijlen binnen Hip Hop. Haar opleiding zal onder via workshops en trainingen aandacht besteden aan hip hop new style, pop en lock, ladystyle, krump, slowdance en house.

Lees ook:Vijftien werkplekken voor enthousiaste jongeren Emmen
Lees ook:300Etrofee voor talentvolle Flevo’s
Lees ook:NUTALENT: Platform voor dj-talent van 538 en SlAM!FM
Lees ook:Alleen studeren als je het echt wilt
Lees ook:Hulp voor dakloze jongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>