Dikke jongeren over vijf jaar slank

Het is wel duidelijk dat jongeren van tegenwoordig niet de gezondste ooit zijn. Qua welvaart gaat er niets mis. Kinderen in Nederland hebben over het algemeen wat hun hartje begeert. Een dak boven hun hoofd, water uit de kraan en eten in overvloed. Al is dat laatste niet altijd zo goed..

Problemen met het gewicht zijn van alle leeftijden. Toch blijkt bij de volwassenen het aantal mensen met overgewicht te stabiliseren. Bij kinderen en jongeren daarentegen is er nog steeds een stijgende lijn aanwezig. Volgens Paul Rosenmöller (Groenlinks) is dat dit jaar voor het laatst. Als voorzitter van Convenant Gezond Gewicht heeft hij als doel gesteld dat jongeren over vijf jaar de gezondste van Europa zijn.

Mijn collegablogger Amber van Pinxteren vertelt er op haar blog meer over! Dus neem voor meer informatie ook hier eens een kijkje.

Lees ook:Gemeente Haarlemmermee gaat voor Goed Gewicht voor jongeren
Lees ook:Jongeren in de strijd tegen de kilo’s
Lees ook:Jongeren lijnen voor de nop
Lees ook:Het Rode Kruis zoekt jouw hulp!
Lees ook:Schoolspullen van Paul Frank: kleur, preppy en cupcakes!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dikke jongeren over vijf jaar slank

  1. Dhr. D.W. Kievit

    Mijn ogen bedriegen mij dus niet als ik al die jongeren zie. En waarom alleen jongeren? Zijn andere leeftijdsgroepen niet belangrijk? Ik durf te wedden dat hun doelstelling niet gehaald wordt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>