Kilo’s verdriet

geluk in uitvoeringDrie maal daags en af en toe wat tussendoor. Ben jij de auto, dan is eten is de brandstof die jouw lekker laat draaien. Maar soms krijgt voedsel een heel ander doel dan voorzien in de nodige levensbehoefte.

Het meeste eten smaakt nu eenmaal lekker en voor sommigen biedt het troost in moeilijke situaties. Dan gaat het mis. Zoals bij Maila, 16 jaar en veel te zwaar.

Maila heeft het in haar jeugd niet gemakkelijk gehad. Door heftige ruzies tussen haar ouders was de situatie thuis zeer gespannen. De verdrietige Maila zocht troost in eten. Met als gevolg dat ze nu veel te zwaar is.

Op doktersadvies is Maila nu een behandeling begonnen in obesitaskliniek Heideheuvel. Ze heeft nog veel emoties te verwerken en heimwee maakt het proces extra zwaar. Maar Maila blijft een knokker!

In het RVU- programmaGeluk in Uitvoeringvolgt presentator Jack Valkering haar in de strijd tegen de kilo’s.

Benieuwd hoe dat gaat? Check het woensdag 17 maart, 19.25u, NED2

Foto: RVU

Lees ook:Jongeren vertellen over emigreren; Heimwee naar hagelslag
Lees ook:Lover of Loser op de planken
Lees ook:Prettige Kerstdagen!
Lees ook:Sperziebonen favoriete groente
Lees ook:Op je paasbest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>