Jongeren verstoren filmopnames Rita Verdonk

cameraFilmopnames voor een spotje van Trots Op Nederland, de partij van Rita Verdonk, werden flink verstoord door een groep jongeren. Zaterdagmiddag belaagden zij de cameraman en scholden zij Verdonk uit voor ‘racist’ en ‘hoer’.

De opnames vonden plaats in de Hildebrandstraat in Den Bosch. Verdonk was samen met een cameraman en Willibrord Frequin in de Gestelse Buurt bezig een spotje op te nemen voor haar politieke partij toen de jongeren kwamen storen.

De cameraman werd geduwd en Verdonk werd uitgescholden en met eieren bekogeld. De politicus probeerde nog met de jongeren te praten, tevergeefs. Er waren zo’n twintig jongeren roet in het eten aan het gooien, tien daarvan waren echte lastpakken.

Ironisch genoeg zou het filmpje gaan over een vrouw die na een overval door ambulancepersoneel geholpen wordt, waarna deze hulpverleners door worden belaagd.

De groep ging vanzelf weg, er zijn geen arrestaties verricht.

Bron: Omroep Brabant

Lees ook:Rita Verdonk premier?
Lees ook:Jongeren willen Rutte
Lees ook:Trots Op Nederland lanceert jongerenpartij
Lees ook:LEF verandert naam in Lijst 17
Lees ook:Beperkte jongeren laten zien wat ze kunnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>