Twee dj-winnaars op Kunstbende Claims Victorie

darryl 2Kunstbende maakt ruimte voor oude en nieuwe deelnemers, want op vrijdag 7 mei vindt namelijk het evenement Kunstbende Claims Victorie plaats! Een avond die voor publiek en deelnemers niet te missen is.
Victorie is dé ontmoetingsplek in Alkmaar voor iedereen die op zoek is naar beleving van popcultuur. Op vrijdag 7 mei zal Kunstbende Noord-Holland een open podium bieden voor iedereen met talent.

Kunstbende Claims Victorie heeft ook twee landelijke dj-winnaars gestrikt voor de gezellige avond: niet alleen Miss Capital-D staat op het programma, maar ook de kersverse winnaar Dj Darryl Dwight is niet te missen. Binnenkort op Mystery Land, maar hij staat nu al in Victorie.

Van 21:00 t/m 00:00 zal het nieuwste talent van Noord-Holland zichzelf aanbieden en hopelijk zien we er veel terug in de Kunstbende-finale in 2011! Meer informatie: www.kunstbendenoordholland.nl

Lees ook:Voorronde Kunstbende vol talent
Lees ook:Kunstbende verzamelt nieuw talent in Hoofddorp
Lees ook:Kunstbende Voorrondes 2010 – Noord-Holland
Lees ook:Kunstbende zoekt nieuw talent!
Lees ook:Op Singing Sunday kan iedereen meezingen met The Voice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>