Groep verkracht 17-jarig meisje in Amsterdam

politieEen17-jarig meisje is onlangs het slachtoffer geworden van een ernstig seksueel misdrijf in Amsterdam. Het meisje dat weg was gelopen uit een gesloten instelling voor jongeren met zware gedragsproblemen, werd verkracht door een groep jongens waaronder een aantal licht verstandelijk gehandicapten afkomstig uit zorginstelling Cordaan in Amsterdam Zuidoost.

De groep bestond uit verschillende personen afkomstig  uit de zorginstelling die meerdere malen seks met het meisje hebben gehad tegen haar zin. Daarnaast waren er waarschijnlijk vrienden van hen aanwezig die mee deden aan de groepsverkrachting. De daders hebben beelden gemaakt van de verkrachting.

Inmiddels zijn er vijf personen aangehouden door de politie. Het meisje gaf aan dat de groep groter was, dus wellicht zullen er nog meer aanhoudingen plaatsvinden.

Bron: Parool

Lees ook:Meer jongens opgepakt in verkrachtingszaak
Lees ook:Verzonnen verkrachting bestraft
Lees ook:Moeder geeft kind bier en marihuana
Lees ook:Zevenjarige zoekt tieners die haar kat vermoorden
Lees ook:Terrorist Moskou is 17-jarig meisje

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Groep verkracht 17-jarig meisje in Amsterdam

  1. Pingback: Meer jongens opgepakt in verkrachtingszaak | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>