Meiden redden leven van man met ernstige bloeding

bloodHelden, zo kun je ze noemen. Door snel en daadkrachtig te handelen, redden twee meisjes van 14 en 15 jaar zondagavond in Nieuwegein het leven van een 24-jarige man. Ze stuitten op hem toen hij hevig bloedend bij een tramhalte lag.

De meisjes bonden de arm van de man af met een riem en een t-shirt. Hierdoor hebben zij waarschijnlijk het leven van de man gered.

Rond half twaalf kreeg de politie een melding dat er een man met een bloeding bij de tramhalte lag. In de tussentijd dat de politie onderweg was naar de man hadden de meisjes al ingegrepen.

De meiden verklaarden dat de man uit de tram stapte en vervolgens door een andere man werd uitgescholden. Hij werd vervolgens zo kwaad dat hij twee ruiten van de tram insloeg met een slagaderlijke bloeding tot gevolg. De man is na de behandeling van de meisjes met spoed aan de bloeding geopereerd.

Bron: NU.nl

Lees ook:Tiener slaat meiden het ziekenhuis in
Lees ook:Tienermeiden (14 en 15) lopen stage als prostituee
Lees ook:En weg is je blackberry
Lees ook:Jongeren vernielen auto’s
Lees ook:Agressieve chicks in Breda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>