Man legt seksende dochter vast op beeld

ooggEen Taiwanese man heeft één jaar cel gekregen omdat hij foto’s maakte terwijl zijn vijftienjarige dochter seks had met haar 37-jarige internetvriend.

De 42-jarige vader kon het blijkbaar niet zoveel schelen dat de man waar zijn dochter seks mee had 22 jaar ouder was. Hij maakte er zelfs gebruik van. Hij liet zijn dochter in een hotelkamer afspreken met de oudere man. Daar had hij een verborgen camera geïnstalleerd.

Terwijl de dochter druk aan het rampetampen was met haar lover stormde haar vader samen met een vriend de hotelkamer binnen. De twee insluipers bedreigden de man met een sikkel en een stok en beweerden de hele zaak in de openbaarheid te brengen, tenzij hij hen flink zou betalen.

De internetvriend besloot zelf naar de politie te stappen, daarop draaiden de vader van het meisje en zijn vriend een jaar de cel in. Hijzelf moet drie jaar voorwaardelijk zitten vanwege een seksuele relatie met een minderjarige.

Bron: HLN

Lees ook:Agent laat dochter (13) trouwen
Lees ook:Jongen huurt huurmoordenaar in voor ouders
Lees ook:Vader hakt arm vriend dochter af
Lees ook:Dochter (19) mept moeder ziekenhuis in
Lees ook:Twee meisjes omgewisseld bij verkeersongeluk VS

1 Reacties // Reageer

One thought on “Man legt seksende dochter vast op beeld

  1. Corset-lover

    Tja, over ‘n jaar is de vader weer vrij en kan hij z’n dochter weer als hoer laten werken .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>