Jongen zwaar mishandeld na stappen

Dacht je dat het er rustig aan toe ging op een tienerdisco? Niets was minder waar voor de 15-jarige jongen die ging stappen op De Beitel in Heerlen. Hij werd zwaar mishandeld en beroofd.

Het slachtoffer uit Geleen stond rond 23.30 uur samen met een vriend te wachten op zijn vader die hen op zou halen. Een dertienjarige jongen vond dat de jongens daar weg moesten en dat deden ze om ruzie te voorkomen.

Maar terwijl ze wegliepen kreeg de jongen een duw en werd hij in zijn gezicht geslagen. Hij probeerde weg te rennen maar kreeg nog een duw en viel op de grond. Daar werd hij verder geslagen en geschopt en beroofden de daders hem. Een andere jongen schoot hem te hulp en voorkwam dat de mishandeling nog verder zou gaan.

Samen met zijn vriend ging de jongen vervolgens terug naar de plek waar zijn vader inmiddels was gearriveerd. Na het verhaal aan te hebben gehoord nam hij contact op met de politie. De verdachten, een 13-jarige jongen en een 14-jarig meisje zijn ingerekend. Het slachtoffer werd met onder andere een hersenschudding in het ziekenhuis opgenomen.

Bron: Limburgse Courant

Lees ook:Jongen (19) valt politieagenten aan
Lees ook:Jongen mishandelt agenten na fietsen zonder licht
Lees ook:Dertienjarige opgepakt voor mishandeling
Lees ook:‘Bosjongen’ Ray duikt na vijf jaar op uit Duitse bossen
Lees ook:Sneeuw is ontzettend irritant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>