Onrustig in Beilen

In Beilen was gister de rust even ver te zoeken in het centrum. Een grote groep jongeren zette daar de boel op de kop. Gewapend met sneeuwballen en flessen veroorzaakte de groep veel schade.

De groep sjouwde door het dorp en veroorzaakten ondertussen een hoop overlast door met sneeuwballen en flessen te smijten. In de Beilerstraat sneuvelden vier ruiten van een winkel dankzij de rebelse jongeren.

De jongens kwamen er echter niet zomaar mee weg. Eén politieagent herstelde de rust door vijf jongens aan te houden. Afkomstig uit Beilen en allen in de leeftijd van 14 tot 16 jaar. De politieagent liet een paar collega’s komen waarna het stelletje mee mocht naar het politiebureau. Daar bleek dat de groep uit veel meer mensen bestond tijdens de vernieling maar dat deze andere jongens de benen hadden genomen. Van hen zijn de namen bekend.

De jongeren mochten na het verhoor terug naar huis.

Bron: DvhN

Lees ook:Jongeren gearresteerd na scheldpartij tegen politie
Lees ook:Jongen mishandeld om sneeuwbal
Lees ook:Jongeren jatten vier flessen drank
Lees ook:Rellen na voetbalwedstrijd
Lees ook:Jongens vaker vuurwerkvandaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>