NS matst studenten

Foto: Privébezit

Met je week-ov-kaart ook op zondag gratis reizen. Komend weekend is het mogelijk voor de studenten die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer. Normaal gesproken zou je met een week-ov 40 procent korting krijgen, deze zondag is je ritje gratis.

De NS hoopt op deze manier de drukte op maandag een beetje te verhelpen. Er zijn veel treinen kapot en dus is het maandagochtend in de spits vechten voor een zitplek. Velen verliezen deze strijd onherroepelijk en dat is dus een reisje staan. Om deze ellende te voorkomen hoopt de NS dat studenten op zondag al terugreizen naar hun studentenstad en dat zo op maandag de plaatsen voor anderen beschikbaar zijn.

Ook studenten met een weekendkaart hebben een voordeeltje. Doordeweeks mogen zij normaal gesproken met 40 procent korting reizen, deze week mag er na 19.00 uur op een railrunnerkaartje van €2,50 gereisd worden. De acties lopen nog tot 31 januari.

Bron: AD

Lees ook:Onrust onder studenten over verdwijnen gratis reizen
Lees ook:Oudjes mogen wel gratis de bus in
Lees ook:Studenten stemmen SP en willen Rutte (VVD) als premier
Lees ook:Online blokken voor examens
Lees ook:Genieten van potje darten: Grand Slam of Darts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>