Laura Dekker geeft jongeren zeiltips

Ze zit midden in haar poging de jongste wereldreizigster per zeilboot te worden en toch komt ze volgende maand even terug naar Nederland. Er moeten zaken gedaan worden. Laura Dekker, ook wel bekend als ‘het zeilmeisje’ gaat op de HISWA Amsterdam Boat Show 2011 jongeren voorzien van zeiltips! 

Ben je als jongere altijd al gefascineerd geweest door de woeste zee en het zeilleven? Dan is van 1 tot en met 6 maart de Amsterdam RAI voor jou the place to be. Daar vindt dan de HISWA Amsterdam Boat Show 2011 plaats.

Bekende watersporters zullen zich deze dagen verzamelen om samen met de fanatieke amateurzeilers het nieuwe vaarseizoen in te luiden. Een van deze watersporters is de 15-jarige Laura Dekker die momenteel druk bezig is de wereld over te zeilen. Momenteel bevindt ze zich op Bonaire maar speciaal voor de HISWA komt ze naar Nederland toe.

In het Zeiltheater zal de tiener over haar reis vertellen en speciaal voor jongeren geeft ze zeilclinics. Zo kunnen enthousiaste jongeren een paar trucjes van het vak leren, terwijl ze in een groot bassin met windturbines overeind proberen te blijven. Voor jongeren tot en met 16 jaar is de toegang tot de HISWA gratis!

Bron: Flevocourant
Foto: By Tropenmann (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

Lees ook:Solozeiltocht Laura Dekker op de wachtlijst
Lees ook:Laura Dekker rondt wereldreis af; geen vermelding record
Lees ook:Zeilmeisje vermist
Lees ook:13 jaar en de wereld rond op een zeilboot
Lees ook:Laura vaart woensdag uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>