Illegaal dansfeest in Rotterdam snel ten einde

Een groot illegaal dansfeest in het Rotterdamse havengebied gisternacht. Misschien was je van plan ernaartoe te gaan en strandde je halverwege want de politie maakte snel een einde aan de groots opgezette party.

Normaal gesproken is er in het havengebied ‘s nachts weinig te beleven en zijn er amper mensen op de been maar deze nacht was dat anders. Het viel de politie dan ook snel op dat er iets gaande was, want waar gingen al die mensen anders naartoe? Iets na middernacht nam de politie een kijkje en trof een groot feest aan. De 36 geluidsboxen en twee draaitafels werden door de politie ingenomen.

Op dat moment waren er zo’n 250 bezoekers aanwezig, zij verlieten zonder verdere problemen het terrein. Maar er waren meer mensen onderweg. Om te voorkomen dat deze feestgangers het gebied in zouden komen sloot de politie een deel van de N15 tijdelijk af.

Bron: NU.nl
Foto: Door Mbdortmund (Eigen werk) [GFDL undefined CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Drie studenten op dak LUMC
Lees ook:Eerste dode door gebruik meow meow
Lees ook:Tieners overvallen huis met kinderen
Lees ook:Jongens (12) opgepakt na mishandeling willekeurige scholieren
Lees ook:Naakt vriendje in kast leidt tot een en al drama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>