Vier dagen lang sjouwen én feesten!

Extra sokken, goede, stevige wandelschoenen en een hele dosis motivatie en wilskracht. Dat zullen de wandelaars die richting Nijmegen vertrokken goed nodig hebben. Vandaag en gisteren konden mensen hun startbewijs voor de grote wandelvierdaagse ophalen, uiteindelijk doen er 42.812 fanatieke mensen mee!

Kruipend de finish over, als het moet. De Nijmeegse Vierdaagse is voor velen een doel om naartoe te werken. Een droom die zij ooit in hun leven wilde halen, de vier dagen helemaal uitlopen. Ruim 40.000 mensen beginnen deze week aan die droom, hopend deze daadwerkelijk waar te maken. Daaronder natuurlijk ook jongeren.

Maar de Nijmeegse Vierdaagse is meer dan alleen wandelplezier. Is wandelen niet echt jouw ding maar houd je wel van een feestje dan is de Nijmeegse Vierdaagse een uitgesproken gelegenheid om eens flink uit je dak te gaan. Want bij de vierdaagse horen natuurlijk de vierdaagsefeesten! Zaterdag begon het al en deze week gaat het nog eens flink door.

Terwijl fanatieke wandelaars zich op het lange parcours storten is er voor andere bezoekers van Nijmegen van alles te doen. Benieuwd naar het programma? Dat vind je hier!

Morgen beginnen de wandelaars aan de lange trip. In tegenstelling tot vorig jaar toen een zonnebril en zonnebrand geen overbodige luxe waren, is het nu verstandig een paar extra sokken en een paraplu mee te nemen.

Bron: NU.nl
Foto: By Jean-Yves Couput (Own work) [CC-BY-SA-3.0 or GFDL], via Wikimedia Commons

Lees ook:Wandelvierdaagse Nijmegen
Lees ook:Knallen met die ballen!
Lees ook:Nijmegen jouw stad? Laat het zien!
Lees ook:Lekkere duik? Nog even niet
Lees ook:Jongen (14) zwaargewond na ongeluk met tram

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vier dagen lang sjouwen én feesten!

  1. Ron

    Knap hoor. Vier dagen lang extreem vroeg opstaan, je ide blaren lopen en ”s avonds zo bekaf zijn dat je niet aan de feesten kan deelnemen. Ik doe het ze niet na. Ook niet om te oefenenen en weekenden lang alleen maar te gaan wandelen. respect!

    Gr., Ron @www.kieseenuitje.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>