Ongeluk kost leven 14-jarige jongen

Bij een ongeluk met een open jeep in Noord-Holland is vanmorgen een 14-jarige jongen om het leven gekomen. De auto werd bestuurd door zijn 40-jarige moeder die de macht over het stuur kwijt raakte.

In de auto bevonden zich naast het dodelijke slachtoffer nog twee jongeren, de 12-jarige zoon van de vrouw en een neefje (10) en nichtje (13). De jongen slingerde bij het ongeluk uit de auto en overleed ter plekke. Het neefje die eveneens uit de auto geslingerd werd raakte zwaargewond. De andere inzittenden raakten lichtgewond. Volgens de politie werden de autogordels achterin de auto niet gebruikt ten tijde van het ongeluk.

Waardoor de vrouw de macht over het stuur kwijtraakte is nog niet bekend. Een stuurfout zou de oorzaak kunnen zijn maar een technisch mankement zou ook de reden kunnen zijn.

Bron: AD
Foto: By gwire (Flickr.com – image description page) [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Jonge vrouw overlijdt na ongeluk snelweg
Lees ook:Veertienjarige autodief aangehouden
Lees ook:Jongen geeft zich aan na aanrijden agent
Lees ook:Jongen (14) zwaargewond na metro-ongeluk
Lees ook:Auto rijdt huis binnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>