Justin Bieber Believe Charity Drive voor KiKa

Justin Bieber heeft met de release van zijn nieuwe album ‘Under de Misletoe’ de lancering aangekondigd van zijn ‘Believe Charity Drive’. De campagne roept zijn fans wereldwijd op geld op te halen voor verschillende goede doelen. Het Nederlandse goede doel waarmee de tienerster samenwerkt, is KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker

“Ik start deze ‘Believe Charity Drive’ omdat ik uit ervaring weet dat als je ergens in gelooft, alles mogelijk is”, legt de zeventienjarige zanger uit. “De campagne komt direct ten goede aan organisaties die het verschil maken in de wereld. Via mijn website kun je geld doneren, al is het maar een klein bedrag. Het doel is om op het moment dat mijn nieuwe album ‘Believe’ uitkomt, miljoenen dollars of euro’s te hebben opgehaald, zodat we echt het verschil kunnen maken.”

De ‘Believe Charity Drive’ gaat vandaag van start en omvat meer dan twintig goede doelen wereldwijd. Naast het geld dat Justin Bieber hoopt op te halen met donaties, doneert hij in de Verenigde Staten en Canada een deel van de opbrengst van zijn kerstalbum ‘Under The Mistletoe’ aan het goede doel. Justin Bieber koos de organisaties die de giften zullen ontvangen vanwege hun nadruk op educatie, jeugdwelzijn en muziek.

KiKa is enorm vereerd dat een wereldster als Justin Bieber zich in gaat zetten voor de stichting. “Zijn Europese tournee past naadloos bij de realisatie van het Nationaal Kinderoncologisch Centrum in Utrecht in 2014, het meest aansprekende centrum van Europa”, aldus Rien Schimmel, Ambassadeur van KiKa. “Met zijn inzet werkt Justin Bieber aan een gezonde toekomst voor kinderen. Meer onderzoek brengt ons dichter bij ons doel: kinderen kankervrij.”

Via www.justinbiebermusic.com/believecharity kunnen “Beliebers” direct geld doneren aan KiKa of een eigen profiel aanmaken en zelf inzamelingsacties organiseren.

Lees ook:Justin Bieber zit er warmpjes bij
Lees ook:Nederlandse jongeren vrijgevig
Lees ook:Condooms in de kerstboom bij Jan Kooijman
Lees ook:Heb je nog wat geld over voor mijn portemonnee?
Lees ook:Tieneridool Justin Bieber naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>