Veilig naaktfoto’s sturen

Sexting is populair onder jongeren en aangezien het niet gemakkelijk is om trends weer af te leren, zijn er andere dingen bedacht om het in ieder geval minder erg te maken. Voor degenen met een iPhone is er een applicatie op de markt gebracht die Safe Sexting mogelijk maakt. Je sexy foto’s kunnen met dit programmaatje iets minder onthullend worden gemaakt.

Op vier manieren kun je de foto’s veranderen zodat ze minder uitdagend zijn of juist nog spannender eruit zien. Zo is het mogelijk om een balkje voor je ogen of je geslachtsdelen te plaatsen of een zijden doekje voor je lichaam te hangen. Momenteel is Safe Sexting tijdelijk gratis te downloaden in de App Store voor de iPhone.

Uit onderzoek blijkt dat een derde van de Amerikaanse jongeren aan sexting doet. Zowel foto’s als video’s komen op het web te staan. De helft van de ondervraagden schijnt inmiddels slachtoffer te zijn geworden van de rage.

Bron: NOS Headlines

Lees ook:Download MotoHeroz + Rabbids iPhone en iPad games gratis
Lees ook:Know How lanceert weetjes-app; elke dag een brainsnack
Lees ook:StemWijzer 2012 online; kiesadvies voor 12 september
Lees ook:Is de iPhone nou zo boeiend?
Lees ook:Studenten.net lanceert Introweken App voor eerstejaars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>