Nieuwjaarsfeest van 16-jarige eindigt in grote chaos

Een onaangename verrassing op nieuwjaarsdag voor de ouders van een 16-jarig Duits meisje. Eenmaal thuis van de jaarwisseling troffen ze een enorme chaos in huis aan, dankzij het nieuwjaarsfeestje van hun lieftallige dochter. 

Het meisje had zo’n 150 gasten over laten komen om samen met hen de laatste uren van 2010 te vieren. In haar huis. Dat pakte minder goed uit dan gedacht. De ouders schrokken zich rot toen ze thuis kwamen en hun huis in de oorspronkelijke staat terug verwachtten.

Het toilet bleek voor veel gasten blijkbaar onvindbaar want in verschillende vertrekken in het huis werden uitwerpselen aangetroffen. Ook in het zwembad dreven drollen rond, samen met de halve garderobe van de familie.

Spullen in het huis werden niet gespaard. Drie laptops, antieke vazen en sculpturen bleken te zijn verdwenen na het feestje. De schoonmaakkosten gaan in de duizenden euro’s kosten.

Bron: HLN

Lees ook:Gehandicapt meisje zit uren in loeihete bus
Lees ook:Aqua Mundo Zwembad van het Jaar volgens publiek
Lees ook:Tiener slaat elfjarig zusje de hersens in
Lees ook:Huurmoordenares van 13 jaar opgepakt
Lees ook:Nieuwe zoektocht Willeke Dost

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>