Mental Theo, Captain Jack en 2 Brothers On The 4th Floor…

Goed nieuws voor de liefhebbers van het Foute Uur op Q-music. Op vrijdag 28 juni wordt er weer een Foute Party georganiseerd in de Brabanthallen in Den Bosch. Je kunt optredens verwachten van Mental Theo, Captain Jack, 2 Brothers on the 4th Floor en Gebroeders Ko op het podium

Daarnaast draaien Q-dj’s de hele avond muziek waar je energie van krijgt: van dj Paul Elstak en de Backstreet Boys tot MC Hammer en Vengaboys. Q-music zendt van 24 t/m 28 juni de Top 500 van het Foute Uur uit. De volgorde van de lijst wordt bepaald door Q-luisteraars. Zij kunnen sinds september 2012 het Foute Uur realtime samenstellen op de site van Q-music. Tijdens een nummer kan er twee minuten gestemd worden op het volgende nummer. Het meest aangeklikte liedje wordt daarna direct gedraaid. De Top 500 van het Foute Uur is dan ook een overzicht van de meest gekozen nummers tijdens het Foute Uur sinds september.

Kaartverkoop via Q-music.nl.

Lees ook:De Leukste Videoclips van Het Foute Uur om 20.30 uur
Lees ook:Geert Wilders dj op Q-music; luister tussen 12.00 en 13.00 u.
Lees ook:Negende editie Q-top 1000 weer van start
Lees ook:Wie heeft de meest sexy buik?
Lees ook:Hardwell beste dj ter wereld; 1 in DJ MAG Top 100

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>