Publiek gezocht voor MTV EMA; doe auditie!

Muziekfans opgelet. MTV start een grootschalige zoektocht naar fans om onderdeel te zijn van een ‘out of this world’-beleving tijdens de MTV EMA 2013. Op zaterdag 2 en zondag 3 november houdt MTV in Club Ziggo een open auditie waar fans de kans krijgen om in een dertig seconden durend optreden indruk te maken op de jury en te laten zien waarom zij 10 november aanwezig moeten zijn bij de muziekawardshow. Het MTV EMA-team is er beide dagen van 10:00 uur tot 16:00 uur om alle fans te verwelkomen voor hun auditie. Deze is voor iedereen vanaf 16 jaar.

Op een paar meter afstand van Miley Cyrus, Katy Perry, The Killers, Robin Thicke of Redfoo? 10 november kan het tijdens de meest spectaculaire muziekawardshow ter wereld. Met deze auditie krijgen fans de mogelijkheid om hier zelf bij te zijn voor een onvergetelijke belevenis. Alle deelnemers moeten een eigen interpretatie geven aan het thema van de MTV EMA 2013 “Out of this World Fun Party Alien”. Wie hier een originele, energieke en creatieve invulling aan geeft, en indruk weet te maken op de jury, scoort hiermee toegang tot de MTV EMA. En dan ook nog eens op de voorkeurslocaties, vol in beeld. Wees dus vooral niet cameraschuw in de Ziggo Dome tijdens de MTV EMA. De jury staat open voor iedere interpretatie. Zang, dans, een gedicht of misschien een buitenaards optreden? Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen als individu, met vrienden, familie, kennissen of collega’s.

Met een aanwezige filmploeg kijkt de jury naar fans die geen cameravrees, veel energie en een enorm enthousiasme hebben. Vorig jaar zag het MTV EMA-team fans die lieten zien hoe ze hun idool zouden toejuichen, geïmproviseerde raps en zelfs een huwelijksaanzoek. Dat moet natuurlijk te overtreffen zijn. Fans die succesvol zijn in de auditie krijgen een van de voorkeursplekken in de Ziggo Dome. Sommige uitverkorenen krijgen zelfs de mogelijkheid om hun idool van dichtbij te zien langs de rode loper van de MTV EMA 2013.

De MTV EMA fanauditie vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 november van 10:00 uur tot 16:00 uur in Club Ziggo (De Passage 100, 1101 AZ in Amsterdam bij de Ziggo Dome). Voor deze ‘once-in-a-lifetime experience’ moeten fans:

 • Op 2 of 3 november naar Club Ziggo komen tussen 10:00 uur en 16:00 uur.
 • Ouder zijn dan 16 jaar en een geldig legitimatiebewijs bij zich dragen.
 • Dynamisch, zelfverzekerd en werkelijk ‘out of this world’ zijn met een duidelijke liefde voor muziek.
 • Goed overweg kunnen met duidelijke instructies.
 • Blij zijn dat ze gefilmd worden door MTV.

Deze fan casting is een van de mogelijkheden om aanwezig te zijn bij de MTV EMA. In samenwerking met Ticketmaster is het mogelijk om een toegangskaart te kopen voor mensen die via de ‘ballot’ zijn uitgenodigd. Daarnaast zijn er verschillende acties waarin kaarten worden weggegeven. Lokale MTV EMA-partner Ziggo, MTV Mobile en mediapartners 3 FM, Spits, Fashionista, WTF.nl, Girlscene en Cosmopolitan geven fans de mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn. Alleen via acties van officiële MTV EMA-partners is het mogelijk om exclusieve tickets voor een voorkeurslocatie in de Ziggo Dome te bemachtigen. Vorige week werd bekendgemaakt dat fans toegang hebben tot het concert van The Killers als onderdeel van de MTV Music Week, de week voorafgaande aan de MTV EMA.

Lees ook:MTV EMA: The Killers toegevoegd aan line-up
Lees ook:Zo werkt kaartverkoop MTV EMA in de Ziggo Dome
Lees ook:Optredens grote namen tijdens MTV Music Week (met schema!)
Lees ook:MTV Music week breidt de line-up verder uit
Lees ook:Eminem op podium MTV EMA in Amsterdam

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Publiek gezocht voor MTV EMA; doe auditie!

 1. Sanne en Frederique

  Hoi Mtv! ik en Sanne zijn echt grote fans van de vma’s. en willen er heel graag bij zijn dit jaar! alleen wij zijn allebei 12 en echt al bijna 13 alleen we willen zo graag dit jaar erbij zijn en we willen ook zo graag auditie doen. alsjeblieft stuur hier meer over via Frederique haar mail. alvast bedankt Gr. Frederique & Sanne

    /   Reply  / 
 2. Cynthia

  hoii MTV, ik ben Cynthia en ben bijna 15 jaar. Alleen zou ik het echt megagaaf vinden om mee te mogen doen met de auditie!! Ik kan een volwassene meenemen, want ik ben nog niet 16 maar zou het alsje alsje alsjeblieft mogen!? Het zou echt zo vet zijn!
  stuur alsjeblieft een mail voor informatie

  groetjes Cynthia

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>