Line-up dj’s Sensation Welcome to the Pleasuredome

Vandaag maakt Sensation de line-up bekend van de nieuwe show ‘Welcome to the Pleasuredome’. Op zaterdag 5 juli zullen (inter)nationale top dj’s de Amsterdam ArenA domineren. Sensation icoon Mr. White verzorgt de impactvolle opening van de zinnenprikkelende show die in het teken staat van de ultieme speeltuin voor volwassenen. De Nederlandse Chuckie, Nicky Romero en Martin Garrix vormen samen met de duo’s Dimitri Vegas & Like Mike en NERVO de line-up van ‘Welcome to the Pleasuredome’.

Dit jaar overstijgt Sensation zijn grenzen door de bouw van het hoogste decor ooit met spectaculaire special effects die nooit eerder zijn vertoond. “De vernieuwde showelementen in combinatie met ’s werelds grootste dj’s zorgen voor een sensationele en verleidelijke reis, waarbij alle zintuigen van het publiek geprikkeld worden”, vertelt Duncan Stutterheim.

Martin Garrix maakt deze zomer zijn debuut op Sensation. Het grote talent brak op zeventienjarige leeftijd in 2013 door met het nummer ‘Animals’ en staat inmiddels stevig in de DJ Mag top 100. Ook voor het eerst op Sensation zijn de Australische zusjes NERVO, o.a. bekend van het nummer ‘You’re gonna Love again’ en de Belgische broers Dimitri Vegas & Like Mike van het nummer ‘Mammoth’. Publieksfavorieten van Sensation die achter de draaitafel zullen staan zijn Nederlandse grootheden Nicky Romero en Chuckie. “De combinatie van internationale grootheden en Nederlandse kopstukken maakt deze line-up wat mij betreft de sterkste van Sensation ooit”, sluit Stutterheim af.

Kaartverkoop start op zaterdag 29 maart om 10.00 uur (CET) via Sensation.com.

Lees ook:Line-up Sensation Into the wild – kaartverkoop start 30 maart
Lees ook:Sensation Welcome to the Pleasuredome
Lees ook:Sensation Into the wild; jagen op dance event – zat. 6 juli
Lees ook:Radioshows Nicky Romero en Sander van Doorn (SLAM!FM)
Lees ook:Sensation Into the Wild in recordtijd uitverkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>