I Wanna Be A Miljonair, So Freakin’ Bad! (WIN!)

De nieuwe editie van Monopoly garandeert het echte miljonairs-gevoel. In tegenstelling tot het klassieke spel is je doel hier om als eerste 1 miljoen cash te verdienen. Niets wachten tot iedereen failliet is en zo veel mogelijk straten kopen, zorg gewoon dat je zo snel mogelijk een miljoen cash hebt. Dan ben jij de winnaar!

Met je pionnen kun je je levensstijl aanpassen. Elke keer als je langs start gaat, mag je jouw pion upgraden. Je begint bijvoorbeeld met een step, krijgt daarna een mooie scooter en eindigt met een geweldige motor. Je inkomsten schieten omhoog en je maakt nu nog meer kans om als eerste bij het miljoen te zijn.

Naast de welbekende kanskaarten zijn er nu ook miljonair lifestyle- en fortuinkaarten. Met de lifestyle kaarten beland je zo maar in de eerste klas van het vliegtuig of sta je ineens in de top 500 van rijkste mensen. De fortuinkaarten kun je op elk grondvakje vinden, als je hierop eindigt, draai dan de kaart om en volg de aanwijzingen. In deze kaarten vind je sluwe deals, gratis huizen en reizen waardoor je het spel sneller kunt spelen.

Niet alleen de spelregels zijn in miljonairsstijl maar ook het spelbord dat een hoog bling-bling-gehalte heeft. In plaats van Lange Poten, koop je nu hippe spots die een miljonair waardig zijn, zoals de Wintersportberg, Bling Bling Beach, Kasteelzicht en het Zwemparadijs.

WINNEN!
Jongerenblog mag maar liefst twee edities van Monopoly Miljonair weggeven. Laat een reactie achter onder dit bericht waarin je vertelt waarom jij miljonair wil worden. Mail daarnaast je adresgegevens naar [email protected].

Lees ook:Trend: bling bling tanden
Lees ook:Dansen met het Just Dance 2014
Lees ook:Diamanten halsband voor je hond à la Paris Hilton
Lees ook:Betalen voor muziek bij MTV
Lees ook:Man betaalt recordboete van 141.000 euro cash

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “I Wanna Be A Miljonair, So Freakin’ Bad! (WIN!)

 1. Ipie

  Ik zou graag miljonair willen worden, omdat ik dan veel weeskinderen in Afrika kan helpen aan een betere toekomst.
  Daarnaast zou ik de Nederlandse bevolking een handje helpen door veel goederen te schenken aan de voedselbank. Dat wat ik overhoud zou ik delen met familie, vrienden en buren die wel een extra zakcentje kunnen gebruiken in deze crisistijd!

    /   Reply  / 
 2. Stephanie

  Ik zou het graag willen worden zodat ik zelf een reis om de wereld kan maken en alles met eigen ogen kan zien!

  Daarnaast wil ik terug naar Roemenië om daar de overvolle dierenasiels te helpen en daarnaast ook de mensen (vooral de ouderen die geen kansen hebben daar). Daarnaast zou ik terug gaan naar de Dominicaanse Republiek om nog eens met een groep jongeren 4 huizen te gaan bouwen! En daarnaast zou ik natuurlijk geld doneren aan andere goede doelen.

    /   Reply  / 
 3. Bets

  Als ik ooit eens miljonair zou worden, zou ik dicht bij huis beginnen met mensen te helpen. Er is armoede genoeg in Nederland, waar zeker wat aan gedaan moet worden. Kinderen die geen cadeautjes krijgen met Sinterklaas of verjaardag. Maar zou er zelf zeker ook van genieten, oa. een wereldreis gaan maken.

    /   Reply  / 
 4. Jonas

  Ik wil miljonair worden om een basis op te bouwen voor mijn toekomstige loonbedrijf. Ik wil zelfstandig een loonbedrijf opstarten, en dat brengt heel wat investeringen met zich mee. Ik moet nog een aantal jaren naar school, maar mijn grootste angst is dat mijn droom niet uit kan komen, vanwege een financiele basis die ik nodig heb om dit bedrijf te verwezenlijken!

    /   Reply  / 
 5. Ellen

  Ik zou graag miljonair worden zodat ik niet meer elk dubbeltje hoef om te draaien. Daarnaast zou ik een deel van het vermogen gaan investeren in een eigen taartenatelier, een plan wat al een tijdje in ons hoofd spookt maar door gebrek aan geld niet realistisch is. Wie weet wordt die droom ooit werkelijkheid.

    /   Reply  / 
 6. Elske

  Ik zou graag miljonair willen worden om mijn dromen te kunnen verwezenlijken. Ik wil dolgraag een eigen fotostudio met apparatuur. Ook wil ik naar Zuid-Afrika toe. Verder zou ik mensen die het niet zo breed hebben graag willen helpen!

    /   Reply  / 
 7. Linda

  Want dan staan alle minnaars hopelijk in een lange rij!

    /   Reply  / 
 8. Nency

  Ben ik niet meer afhankelijk van een ander.

    /   Reply  / 
 9. good morning

  In fact no matter if someone doesn’t understand after that its up to other people that they will help, so here it takes place.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>