Filmochtend Disney XD: The Suite Life Movie

De broertjes Zack en Cody schitteren in hun eigen film ‘The Suite Life Movie’, morgenochtend om 9.00 uur op Disney XD. Het zit Cody niet mee: zijn vriendin wil niet meer met hem praten en zijn tweelingbroer Zack heeft ervoor gezorgd dat hij geen stage mag lopen op de S.S. Tipton.

Een professor stelt voor dat Zack en Cody zich inschrijven voor het Gemini project, een onderzoek naar tweelingen. Vol goede moed besluiten ze mee te doen, maar al snel merken ze dat het niet zomaar een onderzoek is. Is het normaal dat als de één pijn voelt, de ander dat ook voelt? Of dat wat de ene denkt, diezelfde gedachte ook bij de ander opkomt? Nee, en al helemaal niet voor Zack en Cody die het meestal niet met elkaars eens zijn. Hoe het zal aflopen met deze tweeling, daar kan alleen de professor een antwoord op geven.

Lees ook:Man steekt handdoeken Duitsers in de fik
Lees ook:Jongeren vinden duurzaamheid van merken belangrijk
Lees ook:Jongeren schamen zich voor merken
Lees ook:Jongens lijden zwaar onder relatiebreuk
Lees ook:Zack Hample heeft wereldrecord honkbal vangen uit helikopter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>