Man steekt handdoeken Duitsers in de fik

Lekker relaxed zonnen op je ligstoel naast het zwembad. Zo denken heel wat touristen en besluiten daarom de bedden te ownen door hun handdoek erop te leggen voordat de zon opkomt. Lekker vervelend. Zo dacht ook een Britse buschauffeur. Hij pikte het niet dat een stelletje Duitsers elke keer de ligbedden in bezit namen.De eerste ochtend dat de Duitsers dat deden haalde hij de handdoeken van de ligbedden af en gooide ze op een hoopje. De tweede ochtend deed hij hetzelfde. De derde ochtend deed hij weer hetzelfde maar stak de handdoeken daarna ook eventjes in de fik. Hij is opgepakt.

Lees ook:Russin (15) doodt verkrachter
Lees ook:15-jarige krijgt levenslang
Lees ook:Twaalfjarige jongen opgepakt voor moord op ouders
Lees ook:Belgische jongens martelen zwakbegaafde 24 uur lang
Lees ook:Avonturen met een bowlingbal

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Man steekt handdoeken Duitsers in de fik

  1. Tomas

    Ik heb op mijn vakantie ook temaken gehad met van die Duitsers die van zulke flauwe grapjes uithaalden. Later in die week zijn wij gewoon hetzelfde spelletje gaan spelen. Degene die al om zeven uur op was of zelf nog eerder liep even naar het zwembad en legde onze handdoeken er even neer(terwijl ik mij verbaasde hoeveel handdoeken er al lagen). Zodat wij er verder de hele dag plezier van hadden. Kijk zo kan het ook. Je hoeft niet meteen alle handdoeken van de Duitsers in de fik te steken.

    Tomas

      /   Reply  / 
  2. Ralph

    Net goed dat’ie die handdoeken in de fik heeft gestoken! Moet maar eens afgelopen zijn met die onzin. Heel slap als mensen het doen ‘omdat iedereen het doet’.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>