Ontdek Disney game Universe gratis

De demo van Disney Universe is beschikbaar als gratis download voor Xbox LIVE online entertainment netwerk en PlayStation Netwerk. Disney Universe is de eerste videogame die karakters en werelden bij elkaar brengt die geïnspireerd zijn op zowel animatie als live-action films van Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios en Walt Disney Pictures.

Disney Universe biedt een vierpersoons multiplayer actie ervaring die geschikt is voor alle leeftijden. De game beschikt over 45 klassieke en hedendaagse kostuums geïnspireerd door bekende en legendarische karakters, zoals de Disney•Pixar hit WALL•E en Monsters, Inc., Tim Burton’s Alice in Wonderland, Pirates of the Caribbean en de Academy Award winning classics, The Lion King en Aladdin.

De demo bevat stoere avonturen uit het eerste level van de game, de Pirates of the Caribbean wereld en daarnaast kostuums die geïnspireerd zijn op Stitch (Lilo & Stitch), Mike Wazowski (Monsters, Inc.), Jack Sparrow (Pirates of the Caribbean) en van Disney’s meest geliefde karakter allertijden, Mickey Mouse.

Ga voor meer informatie naar de facebook-pagina.

Lees ook:Pixar: 25 Years of Animation in Amsterdam EXPO
Lees ook:Pixar Shorts Night en Q&A Skype Saschka Unseld
Lees ook:Spiderman ontmoeten in Disneyland Parijs
Lees ook:Trailer Disney Pixar Monsters University – zomer 2013 bios
Lees ook:Time-out voor Teigetje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>