Vrouw van 113 jaar vreest dat ze niet dood gaat

http://www.themask.nl/images/Maskers/Ouderen/Oude_vrouw.jpgHoe moet dat zijn als je heel oud bent? De oudste inwoner van Polen heeft in ieder geval één grote zorg: ze vreest dat ze niet zal sterven. De vrouw, Benedykta Mackiello, heeft vandaag haar 113ste verjaardag gevierd. Ze zit er echt mee dat ze zo oud is: ‘iedereen is gestorven en ik bleef achter als een wees’..

Ze verblijft in een rusthuis waar ze vandaag zoete wijn had gedronken en een stuk verjaardagscake naar binnen had gewerkt. Ze werd geboren in Litouwen in 1893, tachtig jaar was ze gelukkig getrouwd en ze heeft haar hele leven heel hard gewerkt. Misschien een tip om heel oud te worden?

Lees ook:Bier uit, wijn in
Lees ook:Meisje van 12 drinkt zich bijna dood
Lees ook:Maria Esther de Capovilla (116) leeft niet meer
Lees ook:Schandalig…!
Lees ook:Doe mij maar light!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Vrouw van 113 jaar vreest dat ze niet dood gaat

  1. benni

    ik denk ook niet dat ze doodgaat.

      /   Reply  / 
  2. josephine

    Ik denk dat Benedykta Mackiello wel dood zal gaan, een oneindig leven bestaat niet. Voor haar lijkt het misschien zo dat ze niet dood zal gaan, ze leeft al superlang en heeft dus waarschijnlijk al veel doden meegemaakt en vind het daardoor heel speciaal dat zij nog leeft. Maar ooit zal ze vast wel een keer dood gaan, er zullen vast meerdere mensen geweest zijn die zo oud zijn geworden.

      /   Reply  / 
  3. MeRVe

    er bestaat geen leven zonder dood…
    anders zou je niet komen leven.

      /   Reply  / 
  4. -xxx---

    respecttt …ze leeft gewoon langer dan een eeuw ..ze ziet er wel een beetje frox uit maar toch respectt…ik denk wel dat ze dood gaat gaan mang..IEDEREEN gaat dood..de paus is toch ook doodgegaan ? ..dat ze het heeft overleefd…leefde zij niet in de gouden eeuw ofzo?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>