China opent eerste opvanghuis voor jonge internetverslaafden

Jongeren in China zijn vaak verslaafd aan (online)games en internetten. Zo’n 14 miljoen mensen doen aan internetgames in dat land. Daarom is er besloten een opvangcentrum te openen voor jongeren. Hier kunnen ze onder andere boeken lezen.
Minderjarigen kunnen eventueel in het huis overnachten. Het is allemaal vrijwillig..
In het opvanghuis werken mensen die kunnen bemiddelen tussen ouders en de verslaafde jongeren. En natuurlijk krijgen de jongeren steun en advies. Erg populair is het nog niet, er hebben zich pas 3 minderjarige jongeren gemeld.

Lees ook:Ouders verantwoordelijk voor jouw daden
Lees ook:Schoonouders vermoord vanwege leeftijdsverschil
Lees ook:Laatste vijf verdachten mishandeling Eindhoven melden zich
Lees ook:Te veel vrijwilligers bij Goal!
Lees ook:Jongen doodt ouders, oma, zichzelf en weggebruiker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>