Jochie (7) zuipt zich het ziekenhuis in

In Nederland kunnen ze er wat van maar in Duitsland kan het nog veel extremer. Een 7-jarig jongetje uit Berlijn is met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij zich samen met zijn 9-jarige broer helemaal klem had gezopen in een speeltuin.

Voorbijgangers zagen het jochie compleet van de kaart op de grond liggen. Hij rilde en had overgegeven. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij 2 promille alcohol in zijn bloed had. Het jongetje ligt nog steeds op de Intensive Care maar is inmiddels buiten levensgevaar. De alcohol zouden ze van een groep jongeren hebben gekregen.

Lees ook:Rijbewijs voor 5 dagen
Lees ook:Jongeren zuipen zich vaker het ziekenhuis in
Lees ook:Jongen stomdronken op school
Lees ook:Meisje (13) overleden in Bulgaars zwembad
Lees ook:18-jarige bevalt in trein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>