Veertienjarige van twee meter lang

rolmaatDe buurt grapt dat Elisany Silva eigenlijk een hoofdrol in Avatar had moeten hebben. Zelf kan ze er niet zo om lachen, de veertienjarige Braziliaanse is namelijk al ruim twee meter lang.

Twee meter en zes centimeter meet de tiener nu. Hier in Nederland kijken we al op bij iemand die de twee meter heeft gehaald, laat staan in Brazilië waar Elisany een soort mirakel is. Voor haar is het een enorme last, ze voelt zich eenzaam en geïsoleerd. Vanwege haar lengte kan ze niet gewoon spelen met leeftijdsgenoten, ook mag ze de bus naar school niet meer in omdat ze te lang is.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over alle andere irritante dingen die erbij komen zoals het stoten van haar hoofd. In huis kan ze niet rechtop staan en haar bed is veel te kort. De moeder van Elisany is radeloos. Ze zou graag de groei van haar dochter stoppen maar zou niet weten hoe. Een behandeling betalen zit er niet in.

Ondanks dat haar lengte momenteel een grote last is heeft Elisany nog wel dromen, ze zou graag model worden.

Bron: AD

Lees ook:Lange Brit heeft last van ‘indirecte seksuele discriminatie’
Lees ook:Daredevils opgelet!
Lees ook:Dertienjarige breekt waterskirecord van 20 jaar oud
Lees ook:Op zoek naar vermist meisje
Lees ook:WDJWJD?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>