Must have voor deze koude dagen: jas met verwarming

Winter really kicked in en daarom is het hoog tijd voor wat high-tech stuff van Columbia en KEEN! Trotseer de sneeuw in de Omni-Tech jacks van Columbia. Deze jas, voorzien van de Omni- Heat Electric technologie brengt de drager iets unieks: het zelf reguleren van de warmte.

Met één druk van de knop kun je kiezen tussen drie niveaus van warmte. De jacks zijn ook voorzien van ‘Zonal Mode’. Hiermee kan je alleen bepaalde gedeeltes laten verwarmen. Zo verhoog je ook het batterijgebruik tot tien uur langer. De Omni- Heat Electric technologie techniek is toegepast op Columbia kleding, accessoires en schoenen. Natuurlijk veranderd er niks aan het bekende draagcomfort van Columbia producten.

De waterproof leren laarzen van KEEN zijn ideaal voor lange wandelingen, of juist even dat korte sprintje naar de supermarkt. Dankzij de bijzondere zool zijn deze laarzen geschikt voor verschillende klimaten. Ze lopen heerlijk in normale weersomstandigheden maar ook op gladde en ijs gebieden heb je alle grip. Waardoor uitglijden er niet meer bij is. De welbekende teen-bescherming voorkomt pijnlijke ongelukken met obstakels die je door de hevige sneeuwval even over het hoofd ziet. Ook deze laarzen houden je voeten lekker warm doordat ze gemaakt zijn met houtskool van bamboe. Dit zorgt ervoor dat je de warmte vast houdt. Geen smoesjes meer, met deze items kan je gewoon niet meer binnen blijven!

Lees ook:Stoffige wandelschoenen zijn verleden tijd met KEEN
Lees ook:Schoenen scoren bij Ziengs!
Lees ook:Call of Duty: Black Ops II uit + speciale producten
Lees ook:Kerstmannen slopen bioscoop
Lees ook:Duik met Sony GW55 handycam onder water

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>