Cruise: Aliens nemen wraak

Tom Cruise is bezig met een crib onder de grond. Het is niet zo dat hij zijn luxe resort in Colorado wil uitbrieden, nee, hij is bang voor de aliens. Als de aliens hem en zijn gezin aanvallen heeft hij mooi een ondergrondse megaschuilkelder naast zijn huis. Cruise is zoals we al weten nogal een aanhanger van Scientology en die leer zegt dat alle mensen afstammen van buitenaardse wezens. De aliens vallen ooit de Aarde aan om wraak te nemen. Maar dan liggen Tom Cruise en Katie Holmes mooi in het zwembad in hun paleisje onder de grond!

Lees ook:Aliens, bestaan ze echt?
Lees ook:Sci-fi actiefilm Oblivion met Tom Cruise en Morgan Freeman
Lees ook:Aqua Mundo Zwembad van het Jaar volgens publiek
Lees ook:Pas morgen op voor aliens! Satan heeft plannen voor 6-6-6
Lees ook:Jongeren krijgen eigen strand

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cruise: Aliens nemen wraak

  1. brian pretpik

    Die gast is dus helemaal gek. Het schijnt dat vrouw Katie geen interviews meer mag geven zonder iemand van Scientology erbij. Het is een soort van Micheal Jackson deal: Katie produceert het kindje, en heeft een 5 jarig contract, dus ze gaan dan scheiden!!!

    Wiiiiieeeerdooooos!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>