Het werd geld bij Can’t Buy Me Love

Marco

Kelly

Dat was even spannend gisteren, de extra lange finale van Can’t Buy Me Love. Conclusie: Kelly en Marco gingen zonder geld naar huis, net als Ribas en Yasmin. Zes meiden die een paar dagen (Anthea, Dionne), een paar weken (Ziba, Gisela) tot een paar maanden (Fiona, Lisa) in het huis hebben gezeten, kregen een cheque van ruim 17.000 euro pp. De prijzenjackpot: 107.000 euro. Riban en Yasmin lagen er al eerder uit (ze hadden uiteindelijk te weinig geld) en ‘donkere’ Marco en Kelly mochten het finalespel spelen: Geld of Liefde?

Oftewel: kies je voor geld en de ander voor liefde, dan pak je de 107.000. Kiezen beide voor liefde, dan krijgt ieder 50 procent. Kiezen beide personen voor het geld dan betekent dit dat ze allebei geen rooie cent krijgen. Nou wist Gisela al 90 procent zeker dat Marco voor het geld zou gaan. Kelly, die al meerdere malen bedrogen was door Marco maar elke keer weer bij hem terug kwam, koos op het einde voor zichzelf; het geld dus. Marco koos voor ook voor het geld (naar verwachting), terwijl ze elkaar beloofd hadden voor de liefde te kiezen. Ze werden 24 uur uit elkaar gehaald waarna de zes meiden konden stoken. 

Marco baalt, de meiden zijn dolblij met het geld en Kelly gaat teleurgesteld naar huis met haar -van Marco’s centjes- gekochte auto. De meiden mochten namelijk iedere maandag shoppen van het geld van hun mannen en daarbij maximaal 50 % uitgeven.

Marco ging al vanaf het begin voor ‘alles of niets’ en Kelly voor de liefde. Ze had wat met Marco, maar die bleek nogal een womanizer te zijn. Ze ging vervolgens voor ‘helemaal haar type’ Dennis maar werd al snel weer verliefd op Marco. Ze werd gezien als naief, en hij als een ontbetrouwbare mega-player. De player die na de ceremonie gewoon seks had met Anthea. We hadden Kelly het geld gegund, maar nu zijn er 6 meiden blij! 

Wat vonden jullie trouwens van presentatrice Nikki Plessen? Ze zei namelijk tegen Kelly (op het moment dat ze moest beslissen) dat ze aan haar moeder moest denken, nadat Marco voor het geld was gegaan. Haar moeder had namelijk gezegd dat Marco niet te vertrouwen was…

Lees ook:Gevonden geld blijkt niet gevonden
Lees ook:BN’ers Celebrity Pole Dancing – wie is… Sita Vermeulen
Lees ook:Straatarme jongeren vinden 60.000 euro
Lees ook:Tiener slaat meiden het ziekenhuis in
Lees ook:Gehandicapt meisje zit uren in loeihete bus

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Het werd geld bij Can’t Buy Me Love

  1. otto

    Nikkie Plessen heeft het spel ten nadeel van MARCO beinvloedt door te kletssen over moeder van kelly. Als spelleister mag je dat niet uiten! Dat is het spel beinvloeden.

      /   Reply  / 
  2. otto

    Als ik Marco was zou ik een aanklacht indien bij R.T.L.5 of bij een overkoepelend orgaan wegens spel vervalsing.

      /   Reply  / 
  3. Jessie

    Die HONDE Marco heeft het verdiend…..wat denk jij dat je bent. En Anthea is die Puppy….erger dan een SLET….SHAME ON YOU!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  4. otto

    Je bent dom het gaat niet om wat Marco doet het is een spel en het moet eerlijk gespeelt worden. Nikkie mag een speelster niet beinvloeden zij is de spelleidsteren daarom is het niet eerlijk. WAS HET ANDERSOM DAN HAD IK OOK WAT VAN GEZEGT.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>