Presenteer jij straks het Jeugdjournaal?!

Zit jij ook altijd standaard voor de buis wanneer het Jeugdjournaal begint? Als echte fan kan je dit buitenkansje dan niet laten schieten. Het Jeugdjournaal is namelijk op zoek naar een jongere die hen voor één keertje komt ondersteunen in de presentatie.

Een spreekbeurt houden voor de klas hebben we allemaal wel eens gedaan. Ook leuk maar een programma presenteren, dat is wel iets heel anders. Zie jij jezelf al zitten in de studio van het Jeugdjournaal? Misschien word jouw droom dan binnenkort werkelijkheid. Het Jeugdjournaal bestaat namelijk alweer dertig jaar en houdt daarom een talentenjacht.

De winnaar stapt voor een dag in de schoenen van een echte presentator! Samen met de vaste presentatoren mag hij of zij eind juni een aflevering van het Jeugdjournaal presenteren. Doe jij samen met je klas mee aan de presentatiewedstrijd? Dan win je misschien ook een leuk uitstapje met de klas!

Weten wat je moet doen? Kijk dan even hier!

Bron: Jeugdjournaal
Foto: By Ragnam1211 (Own work) [CC-BY-SA-3.0 or GFDL], via Wikimedia Commons

Lees ook:Stinkende winnaar
Lees ook:Kijkers geven hun ongezouten mening op tv
Lees ook:Opstaan met Jamai
Lees ook:PRO Exclusives Gorillaz Converse schoenen
Lees ook:InsideGamer gamesprogramma met Tess Milne op Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>