Free Record Shop lanceert Facebook Review app

Free Record Shop heeft een nieuwe, unieke tool ontwikkeld waarmee ze haar Facebookfans nog meer betrekt bij releases van games, films, cd’s en evenementen. Met de Facebook Review App kunnen consumenten reviews lezen, ‘liken’ of er zelf één toevoegen. De Review App is uniek omdat alle entertainmentreviews nu op één plek terug te vinden zijn. Free Record Shop benadrukt met dit initiatief haar rol als dè entertainmentspecialist.

Door het enorme aanbod gaan we als consument regelmatig op zoek naar de kritische, maar betrouwbare mening van andere consumenten voordat we een aankoop doen. Met deze gedachte ontwikkelde Free Record Shop de Facebookapplicatie, die de mening van liefhebbers van games, films en muziek samenbrengt. De applicatie wordt door Free Record Shop beheerd en gefaciliteerd om kwaliteit te garanderen. Doel is om een complete en uiterst betrouwbare tool te ontwikkelen. De inhoud van de tool zal opgebouwd moeten worden. Daarom worden naast nieuwe releases ook reviews geschreven over oudere producten.

Om content te verzamelen is de hulp van reviewers nodig. Alle Facebookgebruikers kunnen in aanmerking komen voor het schrijven van een review. Degene met de beste motivatie ontvangt de betreffende game, film of cd. Voor evenementen worden zelfs tickets weggegeven.

De Review app is te vinden via de Facebookpagina van Free Record Shop.

Lees ook:Tweedehands games groot succes – 45.000 games ingeleverd
Lees ook:Dean Saunders 15 oktober in Maastricht en Weert
Lees ook:Call of Duty Modern Warfare 3 komt er aan (UPDATE)
Lees ook:New Kids signeersessie: Moettuh komme dan jonguh!
Lees ook:Ontmoet Jan Smit op 6 oktober in Breda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>