Juize met DJ Jeff Enser vanaf vanavond op SLAM!FM

Foto: Gerard Henninger

Juize is vanaf vanavond 19.00 uur te horen op SLAM!FM. Het programma zit bomvol nieuwe ingrediënten en is nog meer gefocussed op de Nederlandse hiphop scene. Zo zijn er spraakmakende interviews en meer live optredens te horen. Daarnaast zendt SLAM!FM dagelijks de exclusive track van de week uit.

Een ander splinternieuw item op Juize is ‘Open House’ waarbij rappers, DJ’s, zangers en zangeressen een vet optreden weggeven in de studio. Tijdens hun performance kunnen luisteraars via Twitter en sms stemmen of de artiest zijn of haar five minutes of fame af mag maken.

Ook zijn ‘Juize Mix’ en de ‘Drop Your Demo top 5’ onderdeel van de nieuwe zondagavond. Naast het vernieuwde programma is ook de vormgeving in een nieuw jasje gestoken en is voorafgaand aan het radioprogramma Juize op SLAM!TV te zien, met de beste urban clips.

Mr. Juize himself Jeff Enser a.k.a. DJ Jeff: “Het is tijd voor een nieuwe uitdaging en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij SLAM!FM! Ik verwacht veel van ons nieuwe item ‘Open House’. Daarnaast is er iedere zondagavond om 19.00 uur Juize op SLAM!TV, met daarin de beste wereldwijde hiphop en R&B clips.”

Lees ook:Juize van Radio 538 naar Slam!FM op 9 september
Lees ook:Muziektelevisiezender Xite krijgt landelijk bereik
Lees ook:Zaterdag mooi weer tijdens SLAM!FM Beachbreak part 2
Lees ook:Powermix nu ook op TV 538
Lees ook:SLAM!FM nieuwe programmering met dj-talent Joost Burger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>