Negativ, Keizer, Brace en Darryl rappen in de sneeuw

Bekende rappers Negativ, Keizer, Brace en Darryl verruilen in het nieuwe RTL 5-programma ‘Rappers In De Sneeuw’ nietsvermoedend de rappers-scene voor een spannende expeditie aan het randje van de bewoonde wereld. Niemand minder dan Ali B stuurt het populaire viertal naar de middle of nowhere voor een tocht langs het ruige landschap van Canada. De overgang van chillen naar rillen is enorm. Hoe vergaat het de stoere rappers die geen idee hebben wat hen te wachten staat onder deze extreme omstandigheden?!

In een nagenoeg onbewoond gebied ontmoeten Negativ, Keizer, Brace en Darryl de lokale bevolking, raken ze flabbergasted door de schitterende ongerepte natuur maar zijn ze ook verbijsterd door de gevolgen van smeltende ijskappen, ontbossing en olievervuiling. Ze komen oog in oog te staan met beren, gaan op zoek naar walvissen en slapen in een tentje midden in de ruige wildernis. Aangemoedigd door wat ze zien, zetten ze de schijnwerpers op het werk van Greenpeace daar. De expeditie is confronterend, verbazingwekkend en adembenemend wat de uitgesproken matties gelijk aanzet tot het maken van een rap. Door een vette rap geven de jongens een saai onderwerp als natuur wat meer ‘swag’. In vier afleveringen is te zien hoe de rap uitgroeit tot een indrukwekkend nummer dat ook uitgebracht zal worden.

‘Rappers In De Sneeuw, wekelijks vanavond tussen 22.30 uur en 23.30 uur op RTL 5.

Lees ook:Invasie van rappers als Kleine Viezerik, Keizer en Negativ…
Lees ook:Ali B. nu dj
Lees ook:Kraantje Pappie zoekt The Next MC; geef je nu op!
Lees ook:Robinson trapt af met web-only Vrienden Expeditie
Lees ook:Briste student (17) gedood door ijsbeer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>