Eindigt Ron of Rick Brandsteder in het showbizzzwemband?

Ron en Rick Brandsteder zijn vanaf vanavond iedere zaterdagavond op SBS6 te zien met het spelprogramma de ‘Showbizzquiz’. Beide Brandsteders spelen met een eigen team van vrienden, familieleden en kennissen tegen elkaar. Door zoveel mogelijk showbizzvragen goed te beantwoorden kunnen zij een flink geldbedrag bij elkaar spelen.

Tot en met de finale doen vader en zoon Brandsteder er alles aan om de ander te laten verliezen en uiteindelijk in het showbizzzwembad te zien plonzen. Het team dat het in het finalespel droog weet te houden, mag het gewonnen geldbedrag mee naar huis nemen. Extra leuk voor de kijker, is dat de quizonderdelen thuis via het Tweede Scherm (sbs.nl/plus) mee te spelen zijn.

De scheiding van Rafaël en Sylvie, de eerste en laatste James Bond, de tatoeages van David Beckham: dagelijkse kost voor de echte showbizzkenners. Door televisieprogramma’s zoals Shownieuws, entertainment- en lifestyle-magazines, kranten en internetsites worden we continu op de hoogte gehouden van nieuwtjes over sterren van toen en nu. In de Showbizzquiz wordt deze kennis getest met rubrieken als Vallende Sterren, Sterren Schieten en het Stroopwaffelen.

Ron en Rick Brandsteder voeren een team van vier vrienden, familieleden of collega’s van verschillende leeftijden aan. Aangemoedigd door een enthousiaste publiekstribune nemen de teams het tijdens verschillende spellen tegen elkaar op. Wie heeft uiteindelijk de meest uitgebreide showbizzkennis in deze gezellige familieshow?

Elke zaterdag om 21.30 uur bij SBS6.

Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Rick Brandsteder
Lees ook:Tijl Beckand (jongens) tegen Chantal Janzen (meisjes)
Lees ook:Veronica van Hoogdalem presenteert The Pain Game
Lees ook:Waaghals of watje – Rick Brandsteder (Showbizzquiz)
Lees ook:Vier extra kandidaten in nieuw seizoen ‘Expeditie Robinson’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>