Volgende talentshow start vanavond: The Next Pop Talent

Liefhebbers van talentenjachten hebben geluk. Na The Voice en The Voice Kids, kun je vanaf vanavond iedere zaterdag naar The Next Pop Talent kijken. In deze nieuwe talentenjacht maakt écht iedereen kans om de nieuwe popsensatie van Nederland te worden. Zolang de kandidaat de kritische maar rechtvaardige jury (Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Stacey Rookhuizen en Ruud de Wild) weet te overtuigen en de zenuwslopende zestig seconden van de klok weet vol te maken. Is de klok rond, dan is de volgende ronde bereikt. Wie bereikt de finale en maakt kans op dat gedroomde platencontract en een geweldige hitsingle? De presentatie is in handen van Do en Yes-R.

Uit alle hoeken en gaten van het land hebben kandidaten zich gemeld, allemaal vervuld van dromen en overtuigd dé popsensatie van de toekomst te zijn. Jong, oud, amateur en professional komen allemaal oog in oog met de jury. Tijdens de eerste auditierondes kijken Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Stacey Rookhuizen en Ruud de Wild ieder vanuit hun eigen expertise naar de kandidaat. Zangtechniek, maar ook presentatie en uitstraling: het zijn essentiële onderdelen om een popster te worden.

Ieder jurylid heeft een hendel. Voldoet het optreden niet aan hun eisen voor een popster, dan kunnen zij de hendel overhalen. Wanneer drie juryleden de hendel hebben overgehaald, stopt de klok en moet de kandidaat plaatsmaken voor de volgende. De kandidaten die mogen blijven staan, gaan door naar de bootcamp. Gedurende de competitie wordt de strijd steeds zwaarder: in de bootcamp krijgen de kandidaten 90 seconden te vullen, in de live shows en finale zelfs 120. Doorstaat de kandidaat alle rondes en zingt deze ook tijdens de finale de concurrentie van het podium, dan staat er een super prijs te wachten: een platen-, management- en boekingscontract met een singlerelease, dus een droomstart van een zangcarrière.

Elke zaterdag om 19.55 uur bij SBS6

Lees ook:Deelnemen aan The Next Pop Talent; opgeven kan nog!
Lees ook:Do en Yes-R presenteren The Next Pop Talent bij SBS6
Lees ook:Stacey Rookhuizen Playboy populairder dan Britt
Lees ook:Stacey Rookhuizen naakt in kerstnummer Playboy
Lees ook:Expeditie Robinson: Wie zijn er nog over?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>