Dutch Dance Days bij SLAM!FM – beste dj’s live in de studio

slamfmlogoDe Dutch Dance Days gaan vandaag van start bij SLAM!FM. Nog tot en met 13 april staat de radiozender in het teken van de Nederlandse dancescene. Tijdens deze week is de gehele playlist gevuld met de beste danceproducties van eigen bodem en komen elke dag Nederlandse DJ’s langs in de studio voor te gekke live sets.

Wakker worden gebeurt deze week met de lekkerste Nederlandse beats. Tijdens het item ‘Rewind’ tussen 09.30 en 10.00 uur zijn elke dag live Dutch Dance Classic mixen te horen van onder anderen Joost van Bellen, Mark van Dale en Marco V.

Tijdens het programma SLAM!werkt, van 10.00 tot 12.00 uur, zijn nonstop de beste Nederlandse danceplaten te horen. Aansluitend tijdens het programma Middag Martijn, tot 15.00 uur, komen de nieuwste dancehits voorbij en zijn de vragen van de ‘Beat It Quiz’ volledig gericht op wat de luisteraars weten van de Nederlandse DJ’s.

Most Wanted
Tijdens ‘Most Wanted’ komen van maandag tot en met donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur bekende DJ’s langs die hun persoonlijke favoriete Top 5 van Nederlandse bodem aan elkaar mixen. De Most Wanted Top 5 is daardoor omgebouwd naar de keuze van de DJ’s. Dit zijn:

  • Maandag 8 april : Ferry Corsten
  • Dinsdag 9 april: Nicky Romero
  • Woensdag 10 april: Jochen Miller
  • Donderdag 11 april: Hardwell

De Avondploeg
Bij De Avondploeg van 19.00 tot 00.00 uur staan jonge Nederlandse talenten centraal en is elke avond gevuld met vette live sets van:

  • Maandag 8 april: Roul & Doors
  • Dinsdag 9 april: Bakermat
  • Woensdag 10 april: Wezz Devall
  • Donderdag 11 april: Code Black

De Dutch Dance Top 100:
Op vrijdag sluit SLAM!FM de week af met een Top 100 van beste Nederlandse danceproducties. Luisteraars kunnen stemmen via de site www.slamfm.nl.

Lees ook:Line-up SLAM!FM Koninginnedag Java-eiland, Amsterdam
Lees ook:Tickets voor uitverkocht Tomorrowland op SLAM!FM
Lees ook:Zomer op je radio met 538 Zomer Top 1000
Lees ook:Chuckie en Sidney Samson ook op SLAM!Koninginnedag
Lees ook:Dansers gezocht voor Coca Cola Crew: Move to the Beat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>