Vips beleven vanavond angstige momenten in Killer Karaoke

In de laatste twee afleveringen van de zangcompetitie ’Killer Karaoke’, die vanavond en volgende week te zien zijn, is het de beurt aan Bekende Nederlanders. Onder leiding van Jan Kooijman en Dennis Weening strijden in beide afleveringen zes BN’ers tegen elkaar om de ultieme prijs van 3000 euro in de wacht te slepen. Ieder van hen heeft een goed doel waarvoor hij of zij zich inzet. Daarvoor moeten zij wel bereid zijn pijn te doorstaan, vernederingen te ondergaan en hun angsten te overwinnen. Voorwaarde hierbij is: nooit stoppen met zingen! ‘Killer Karaoke’ gaat ver, veel verder dan alle anders zangcompetities op tv.

In de uitzending van vanavond krijgt De Vlaamse presentatrice Evi Hanssen tijdens haar zangoptreden gezelschap van twee zwaarlijvige buikdansers, waaronder Terror Jaap, die haar maar niet met rust kunnen laten. Ook zanger Grad Damen moet eraan geloven wanneer hij kruipend de Terror Tunnel moet overleven. Onderweg komt hij alleen maar narigheid tegen, terwijl hij gewoon door moet zingen. Zangeres Laurrhie Brouns belandt op de ‘Walk Of Fear’ en moet met haar poezelige voetjes door de meest onsmakelijke substanties lopen. Walging en afkeer zijn van haar gezicht af te lezen wanneer zij oog in oog komt te staan met onder andere een berg koeienogen en een bak vol regenwormen. Acteur/presentator Ferry Doedens krijgt al direct spijt als hij het Panische Pierenbad ziet en doorstaat de zangtest nog maar net. Zanger Ralf Mackenbach is aan de goden overgeleverd wanneer hij als boksbal voor de grootste boksers van Nederland wordt ingezet. Zanger Brace tenslotte doet een poging om zijn mooie vriendin te bedienen, maar als ‘Elektro Chef’ blijft vrijwel niets op zijn dienblad staan.

In de aflevering van volgende week komen weer zes nieuwe nietsvermoedende BN’ers het strijdtoneel op van ‘Killer Karaoke’. Achtereenvolgens zijn dat zanger Danny Froger, rapper Keizer, actrice Liza Sips, acteur/zanger Curt Fortin, danseres/musicalster Vivian Gomez Cardoso en zanger Mick Harren.

RTL 5 tussen 20.30 en 21.30 uur.

Lees ook:Rapper Keizer en Ferry Doedens in Killer Karaoke
Lees ook:Killer Karaoke: pijnlijk leuk om naar te kijken
Lees ook:Durf jij mee te doen aan Nederlandse Killer Karaoke op RTL 5
Lees ook:Expeditie Robinson start vanavond! Wie zijn de BN’ers?
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Ferry Doedens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>