Veronicas Internet Jaaroverzicht met Tess Milne en Manuel Broekman

Veronica knalt het nieuwe jaar in met het oudejaarsconcert van The Opposites, The American Music Awards 2013, concerten van Robbie Williams, Take That en een uniek jaaroverzicht met de grootste internethits. In Veronica’s Internet Jaaroverzicht 2013 tellen Tess Milne en Manuel Broekman af naar het meest spraakmakende internetmoment van afgelopen jaar. Zo kijken ze naar de meest hilarische en virale video’s die in 2013 op veel beeldschermen verschenen.


Op oudjaarsavond is Veronica’s Internet Jaaroverzicht 2013 te zien waarin de meest spraakmakende internetmomenten van afgelopen jaar voorbij komen. Tess Milne en Manuel Broekman bekijken de grootste internethits van 2013, zoals de ‘Harlem Shake’, een rare dans die veel mensen deden op het nummer van Baauer. Maar ook de twerkende Miley Cyrus komt voorbij. Onder anderen Mental Theo, Rapper Keizer, Patrick Martens en Zimra Geurts geven commentaar op de fragmenten van dit unieke jaaroverzicht. Tess en Manuel presenteren het jaaroverzicht vanuit een bruisend oudjaarsfeest waar onder anderen DJ Fajah Lourens en Girls Love DJ’s zorgen dat het een onvergetelijke New Years Eve wordt.

The Opposites Oudejaarsconcert
Het rapduo The Opposites zorgt voor een spetterende jaarwisseling, exclusief voor Veronica. Ze brengen in het uitverkochte 013 hun bekende liedjes, zoals Thunder, Op Een Level van hun laatste album Slapelozen Nachten, waar ze een gouden plaat voor ontvingen. Tijdens hun concert wordt er afgeteld naar de start van 2014. Veronica gaat dus swingend het nieuwe jaar in met The Opposites.

The American Music Awards 2013
Katy Perry, One Direction, Justin Timberlake, Taylor Swift, alle grote sterren zijn aanwezig bij The American Music Awards 2013. In Los Angeles zijn voor de 41e keer deze prijzen uitgereikt en het verslag hiervan wordt bij Veronica uitgezonden. Natuurlijk zijn er de nodige optredens, zoals een reünie van TLC, Lady Gaga en Miley Cyrus.

Concerten
Voorafgaand aan het Internet Jaaroverzicht, The Opposites en The American Music Awards wordt oudjaarsavond bij Veronica muzikaal afgetrapt. Zo kun je van Take That en Robbie Williams genieten.

De programmering:
18.55 uur Take That Live At The O2 Arena
20.30 uur Robbie Williams Live In Tallinn
22.05 uur Veronica’s Internet Jaaroverzicht 2013
23.40 uur The Opposites Oudejaarsconcert
01.30 uur The American Music Awards 2013

Lees ook:#Kansloos het jaar in met Veronica
Lees ook:InsideGamer gamesprogramma met Tess Milne op Veronica
Lees ook:Op nachtelijk avontuur met Tess Milne en Tim Haars
Lees ook:Veronica = festivals deze zomer
Lees ook:InsideGamer weer terug; BN’ers vol lof over GTA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>