Geen risicoklus te gek voor Frank Martin in The Transporter

The_TransporterIets te transporteren wat niet bij een normale koeriersdienst kan worden aangeboden? Dan is Frank Martin the man for the job. Hij transporteert alles en iedereen zonder er lastige vragen over te stellen, ondanks dat hij hier regelmatig door in gevaar komt. De koelbloedige Frank staat centraal in de spannende Amerikaanse actieserie ‘The Transporter’, die vanaf vanavond met dubbele afleveringen nieuw is te zien bij RTL 5 om 20.30 uur.

Frank Martin, gespeeld door Chris Vance, is lid geweest van de Special Forces, maar heeft zich nu gespecialiseerd in het transporteren van zaken en mensen met een hoog risicofactor. Iedereen mag hem inhuren ongeacht de vracht of bestemming: Frank zorgt er altijd voor dat een transport op de juiste plek terechtkomt. Daarbij stelt hij zichzelf drie belangrijke regels: houd je aan de afspraak, vraag geen namen en open nooit de lading. Daarbij moet Frank regelmatig zijn special agent skills aanwenden, want zijn vrachten zijn gewild en zowel agenten als bad guys liggen op de loer om zijn transporten te onderscheppen. En dan zijn er nog de mooie dames die Frank soms moet vervoeren en die hem niet ongevoelig laten. Ondanks dat Frank zich aan zijn regels probeert te houden, loopt niet altijd alles zoals gepland.

De serie is gebaseerd op de drie populaire Transporter 1-3 films. De twaalf afleveringen, allemaal volop actie en suspense, zijn met een enorm budget gemaakt.

Lees ook:Schoolspullen van Paul Frank: kleur, preppy en cupcakes!
Lees ook:Privacy op netwerksites moet beter
Lees ook:Een bijbaan, dat levert wat op!
Lees ook:Politie Flevoland pakt diefstal smartphones aan
Lees ook:SportBillies: de extreemste sportdag ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>