Zes jongeren op zoek naar hun biologische vader

Foto: MTV

Foto: MTV

Het knagende gevoel van het onbekende. Dat gevoel kennen de 6 donorkinderen uit Generation Cryo als geen ander. De enige informatie die ze over hun vader hebben is een nummer, in het geval van Breeanna: donor #1096. Jezelf leren kennen als tiener is al moeilijk genoeg en wordt nog een stuk lastiger wanneer je geen idee hebt wie je vader is. In de nieuwe docu-reeks Generation Cryo volgt MTV 6 jongeren in de zoektocht naar hun donorfamilie. Welk effect hebben hun ontdekkingen? Op henzelf, de familie en hun donorzussen en –broers? Dat is vanaf vanavond wekelijks te zien om 19:05 uur op MTV.

Minstens 15 halfbroers en –zussen. Dat is wat de 17-jarige Breeanna weet te achterhalen rondom donor #1096. Haar vader. Breeanna weet contact te leggen met 15 kinderen van de anonieme donor en probeert hen stuk-voor-stuk over te halen meer over hun familie en vader te achterhalen. Wat begint als een ontmoeting tussen vreemden, vormt zich tot een gezamenlijke, emotionele en verbindende zoektocht. Maar maakt datgene wat ze ontdekken wel gelukkig en betekent het hebben van dezelfde genen hetzelfde als familie zijn? Dat zien we in deze nieuwe zesdelige serie aan de hand van het verhaal van 6 jongeren die via KID (Kunstmatige Inseminatie met Donorzaad) ter wereld zijn gebracht. Iedere aflevering documenteert de zoektocht en het verhaal van een tiener naar zijn of haar donorfamilie en een uur durende docu-aflevering van Generation Cryo.

Lees ook:‘Bosjongen’ Ray duikt na vijf jaar op uit Duitse bossen
Lees ook:Dylan Proosten (19) vermist sinds personeelsuitje
Lees ook:Dr. Donor op zoek naar orgaandonoren
Lees ook:Vietnamese Mowgli in de jungle gevonden
Lees ook:Nieuwe zoektocht Willeke Dost

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>