Dylan Proosten (19) vermist sinds personeelsuitje

Weer een zorgwekkende vermissing van een tiener; de negentienjarige Dylan Proosten wordt sinds zaterdagavond vermist. Hij verdween in beschonken toestand tijdens een personeelsuitje in Terheijden. Een zoektocht door de politie, maar ook door familie en vrienden heeft tot nu toe niets opgeleverd.

Nu de politie de actieve zoektocht heeft gestaakt – zo lezen we op Omroep Brabant – zoeken vrienden en familie verder via sociaal media. Ze zijn extra bezorgd, omdat Dylan in het verleden hartklachten heeft gehad.

Mocht iemand iets gehoord of gezien hebben, bel dan met de politie 0900-8844.

Lees ook:Dylan Proosten overleden; lichaam gevonden in maisveld
Lees ook:Vermist na een avondje stappen: Leon Smits (21) uit Ommel
Lees ook:Daders zware mishandeling Eindhoven melden zich
Lees ook:Dronken militair veroorzaakt dodelijk ongeluk Loon op Zand
Lees ook:Vrienden vermiste Bram Claassen blijven zoeken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>