Achtervolging in plaats van alcoholcontrole

Twee mannen van 22 zijn vandaag door Tiel achtervolgd en aangehouden. Ze wilden namelijk niet meewerken aan een alcoholcontrole en besloten om te keren en weg te rijden..

Ze hadden vaak geen lichten aan en reden af en toe meer dan 100 km per uur. Het grappige is dat toen ze werden aangehouden, bleek dat de bestuurder helemaal geen alcohol gedronken had. Hij had gewoon geen zin in de alcoholcontrole. Dat snap ik wel, maarja ze wisten natuurlijk niet dat de politie ze dan meteen zouden achtervolgen.

Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en de auto is achtergebleven op het politiebureau voor een technische controle. Zelfs al had de bestuurder gedronken, dan had hij nog het beste mee kunnen werken. Dan had hij misschien een boete gekregen. Nu is hij (tijdelijk) zijn rijbewijs kwijt EN zijn auto..

Lees ook:Auto rijdt huis binnen
Lees ook:Jongeren worden aangepakt voor eigen bestwil
Lees ook:Drie meisjes van 13 op slag dood bij verkeersongeluk
Lees ook:9-jarige dronken achter het stuur
Lees ook:17-jarige onder invloed achter stuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>