Lesbische tiener wilde dood

http://img.coxnewsweb.com/C/02/08/49/image_4849082.jpgEen 16-jarige lesbische tiener wilde seks met een meisje waar ze verliefd op was, maar die weigerde. Ze had beter niet kunnen weigeren. De tiener, Louise Egan Brunstad, was zo boos op haar dat ze met hoge snelheid in de Mercedes van haar ouders door Atlanta ging rijden. Louise wilde dood en stuurde haar geliefde sms-jes waarin ze aftelde tot haar eigen zelfmoord. Ze reed af op een tegenligger..Foto: Louise op MySpaceZe overleefde haar zelfmoordpoging (enkel gekneusd), maar haar tegenligger (een vrouw van 30) niet. Haar kindje van 6 jaar raakte gewond. Dit was een hele stomme zet van Louise want ze moet waarschijnlijk levenslang de cel in.

Lees ook:Tienermoeder brengt pasgeboren baby om het leven
Lees ook:Tiener overleeft sprong van Golden Gate Bridge
Lees ook:Meisje pleegt zelfmoord na bedrog MSN
Lees ook:Ook meisje (16) overleeft val van Golden Gate Bridge
Lees ook:Meisje in gezicht gestoken

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Lesbische tiener wilde dood

  1. viktor

    k*t wijf

      /   Reply  / 
  2. brian

    Wacht effe, willen jullie suggereren dat dit komt omdat zz lesbisch is? Dit is zoooooo fout!!! Vrouwn in het algemeen, en lesbiennes in het bijzonder zijn ontzettend weinig aggressief.
    We moeten wel bedenken dat als je 16 bent, je de dingen nog HELEMAAL niet kan relativeren! En geef zo iemand dan een dodelijk wapen zoals een snelle auto …. Het is de eigen schuld van die stomme Amerikanen, als ze de rijbewijsleeftijd nou gewoon een 18 maken, net zoals in de rest van de wereld, dan was dit niet gebeurd.
    Kleine kwis: Ra ra, in welke leeftijdsgroep gebeuren de meeste auto-ongelukken? Juist ja! 16 – 20 jarigen. Geloof je me niet? Vul maar een online verzekering in, en kijk maar ff wat je premie is als 18 invult, of 25, of 16 jaar bij een amerikaanse …

      /   Reply  / 
  3. manouk

    stom dah ga je tog neij doen zonder verstand
    nou en als iemand geen sex wil mischien wel jammer maar hallo op je 16e das tog kij jong
    of neij dan maarjah ik woon neij in america daas is uht niej normaal

      /   Reply  / 
  4. yoyoyo

    in de bak zal ze lekker aan haar trekken komen!

      /   Reply  / 
  5. pien

    je bent niet normaal als je zoiets doet.
    als iemand geen sex wil is het misschien niet zo leuk maar het is niet het end van de wereld.16 is heel erg jong. je bent noeg niet eens volwassen.

      /   Reply  / 
  6. pien

    dit is niet normaal je bent al gek als je iemand tot sex dwingt.je bent al helemaal gek als je dan nog zelfmoord gaat plegen.
    dat niet gelukt is maar een ander vermoord hebt.en een kind gewond gemaakt hebt.
    zoiets doe je toch niet?
    dat is tog gek.dan ben je tog van lottje getikt?zoiets doe je iemand tog niet aan

      /   Reply  / 
  7. ikke

    eej je gaat tog geen zelfmoord probere te plegen als iemand geen seks met je wil dan ben je egt levenloos man. en brian jij denkt je ben professor ofsow ik begrijp de helft niej van je shit

      /   Reply  / 
  8. Dj-Chris

    Dit was natuurlijk een buitegewone idiote actie. Maar deze tiener is echt goed gestoord volgens mij. Ik vind dat ze haar eerder moeten helpen i.p.v levenslang opsluiten!!! En die amerikanen moete lui van 16 ook geen rijbewijs geven!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>