Meisje pleegt zelfmoord na bedrog MSN

Een buurvrouw in Missouri heeft ervoor gezorgd dat haar 13-jarige buurmeisje zelfmoord heeft gepleegd. De vrouw was namelijk boos omdat het meisje niet meer wilde omgaan met haar dochter, die depressief was en problemen met haar gewicht had. Dus maakte ze een vals e-mail adres aan en voegde het meisje op MSN toe. De vrouw deed zich voor als een jongen en de 13-jarige tiener raakte verliefd.

Uiteindelijk stuurde de buurvrouw (haar geliefde dus) een mailtje met dat ze niet deugde en haar vrienden mishandelde en dat de wereld 'beter af' zou zijn zonder de tiener. Haar ouders vonden het meisje even later hangend aan een riem in haar kamer. Online pesten is in de VS niet verboden en buurvrouw wordt daarom niet vervolgd. Belachelijk!

Lees ook:Lesbische tiener wilde dood
Lees ook:Man slaat vrouw in elkaar met afstandsbediening
Lees ook:Miljonairsdochter pleegt moord voor een boek
Lees ook:Elfjarige zwanger van hoogbejaarde buurman
Lees ook:Terrorist Moskou is 17-jarig meisje

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Meisje pleegt zelfmoord na bedrog MSN

  1. traan

    ongelooflijk zeg…. zover gaat pesten al.. waarom eigenlijk he.. Op deze manier gaan er een hoop mensen ‘kapot’ door dit soort pesterijtjes, ik ken een meisje die werkelijk is doodgepest.. waar gaat de maatschappij heen eigenlijk.. ongelooflijk, waar zijn we mee bezig…

      /   Reply  / 
    1. reduan

      die vrouw moet dood!

        /   Reply  / 
      1. Dennis

        Ja je hebt gelijk die sl*t moet opgeruimd worden ik zou eens willen zien met haar dochter man bah bah

          /   Reply  / 
  2. Rinoa

    Ik vind dit erg triest.
    Dat een volwassene dit heeft gedaan…
    Ik heb echt medelijden met haar ouders, en ook haar vriendin.
    En ja het is inderdaad belachelijk dat die vrouw niet vervolgd word, het is en blijft een moord.

    Ik hoop dat mensen leren van dit soort nieuws~

      /   Reply  / 
  3. DJ-Chris

    De VS is en blijft een raar land. Je zou dit dood door schuld kunnen noemen. Als je ziet waarvoor je in de VS al in de gevangenis kan komen, en dan hiervoor niet vervolgd? beetje wazig hoor.

      /   Reply  / 
  4. Melissa

    Uitdebaarmoeder gerukt kutwijf.

      /   Reply  / 
  5. willemijn

    ongelofelijk dat deze vrouw niet wordt vervolgd, laten we hopen dat de ouders van het meisje voor eigen rechter gaan spelen!!!!
    ik zou het wel weten!!!!

      /   Reply  / 
  6. NoOneCanJudgeMeButGod

    damn man!!! dat wijf heeft een cursus woedebeheersing nodig!! en niet alleen een cursus!! en ze moet ook leren dat de wereld niet alleen om haar wensen draait, kutwijf!!

      /   Reply  / 
  7. Mog

    Omgg wat een klote-wijf :S lees dit artikel toevallig..
    America sucks !!

      /   Reply  / 
  8. jennifer

    Mishandeling & zelfmoord voor onbegrip lelijk

    hey iedereen ik wou ff zeggen mishandeling op MSN mag iet vind ik niet normaal op youtube hetzelfde ik heb een filmpje gezien en daar staat dat een meisje ZOGENAAMD lelijk was en toen schreef ze met haar lipgloss een bericht op de spiegel en toen vroeg de moeder of alles goed met haar ging en toen liep ze binnen en zag haar princesje op de grond liggen omringd door een plas bloed…
    en toen kreeg ze een smsje Van die jongen die aan’t begin zij dat ze ZOGENAAMD lelijk was dus in dat berichtje stond:hee lieverd,het was maar een grapje ik deed het voor mn vrienden ik vind je su[er lief en leuk en ik vroeg me af of we samen een x naar de film konden gaan hvj xxx thomas…maar jaa t’was te laat haar moeder belde hem kwaad en verdrietig op om te zeggen dat haar prinsesje een eind aan haar leven heeft gemaakt omdat ze zogenaamd lelijk was…
    een dag later besefte dat die moeder van het meisje echt gelijk had en wist niks meer te doen…

    einde verhaaltje (het verhaal duurt opzich veel langer dit is een samenvatting)

      /   Reply  / 
  9. raymond

    Nou, dit is wel een stukje egoisme van het meisje die haarzelf heeft opgehangen.
    Ik ben niets dus wil ik maar dood, dan denk je dus echt niet na over de mensen die WEL wat om je geven.

      /   Reply  / 
  10. Jenny

    Sorry hoor Raymond (Raymond zal dit wel niet meer lezen, maar zeg ‘t toch maar even), misschien geloofde ze niet meer dat er wel mensen om haar gaven, misschien geloofde ze dat allang niet meer. Misschien vond ze zichzelf niks waard, heeft ze die zin 10000000x in haar hoofd herhaald, en vond ze dus net zoals die vrouw zei, dat de wereld beter af zou zijn zonder haar. ‘t Is niet niks om zoiets te horen en om zo schaamteloos in de maling te worden genomen. Als tiener heb je waarschijnlijk al een heleboel onzekerheden, en dan is er ook nog zo’n gestoord wijf dat zo’n vies spelletje met je speelt, omdat ze het niet kon hebben dat ze niet meer met haar dochter om ging. Dat die buurvrouw geen straf krijgt, dat is echt onbegrijpelijk.. Gestoord en oneerlijk land, eigenlijk moet het gewoon als moord, of in ieder geval als poging tot moord gezien worden.

      /   Reply  / 
  11. Jacco Sneller

    Ik vind dit niet kunnen, ze moeten een psychisch iemand zich laten af reageren op die oudere mevrouw. En als dat niet gebeurt doe ik dat wel. Het gaat om een meisje van 13 die misschien niet eens wist wat liefde was, ze was waarnschijnlijk blij dat iemand een oogje op haar had en dat zij voor het eerst verliefd werd, en dat gebeurt dit. Ik vind dit echt niet kunnen.. F*ck Obamma domme zwarte.

    Groeten, Jacco,

    14 jaar
    Deventer 0570

      /   Reply  / 
    1. adam

      ja hoor jacco, het is hoogste waarscheinlijkheid obama hoogst persoonlijk die voor rechter speelde in deze zaak.

      doe niet zo ontzettend achterlijk, ze hebben daar net als hier rechters, of had je het idee dat balkenende ook over jou boetes gaat?

        /   Reply  / 
  12. André de Hooge

    LAAT ELKAAR NU EENS MET RUST!!!! IS DAT NOU ZO MOEILIJK?????

      /   Reply  / 
  13. Onbekendxx

    WTF hoe triest en dat mens word er niet voor vervolgt…
    dat is gewoon echt gemeen en nietmeer normaal

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>